Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 5 nervepirrende krimiserier på Netflix

5 nervepirrende krimiserier på Netflix

10/11/2018 | Flixfilm

Hvem er morderen?

Ovenstående er nok det ultimative spørgsmål indenfor for den krimigenren, der er elsket over hele verden. Efterforskning, mistænkelige personer og genkendelige situationer er alle elementer, som gør genren til én af de mest populære.

I denne artikel har vi samlet fem krimiserier, der netop nu kan findes på Netflix Danmark, og som alle byder på nervepirrende underholdning.

På listen finder du både helt nye serier, der byder på grænseoverskridende kriminalitet samt ældre krimiserier, som har lidt mere traditionel politiefterforskning.

Se de fem krimiserie-anbefalinger herunder;

River

John River er en genial efterforsker, men han er fanget af sit eget sind mellem de levende og de døde.

Se River på Netflix.

La Mante

Årtier efter sin fængsling tilbyder en seriemorder at hjælpe med at løse en række mord – men kun hvis hendes søn, som nu er politimand, vil arbejde sammen med hende.

Se La Mante på Netflix Danmark.

The Blacklist

Efter at have meldt sig selv tilbyder en intelligent forbryder at hjælpe FBI med at få ram på andre skurke, men kun hvis han bliver partner med unge Elizabeth Keen.

LÆS OGSÅ   Netflix snupper serie fra konkurrenten

Se The Blacklist på Netflix.

Bodyguard

En krigsveteran, der har hjulpet med at afværge et terroristangreb bliver sat til at beskytte en politiker, som var stor fortaler for netop den konflikt, han kæmpede i.

Se Bodyguard på Netflix.

Foyle’s War

Denne kriminalserie følger kriminalkommissær Christopher Foyle under Anden Verdenskrig, hvor forbrydere ikke lader sig stoppe af noget – ikke engang krigen.

Se Foyle’s War på streamingtjenesten Netflix.

Der findes naturligvis et utal af andre nervepirrende krimiserier på Netflix, men har du en yndlings, som ikke er nævnt ovenfor, så del den gerne med andre og skriv titlen i kommentarfeltet nedenfor.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.2 kommentarer til 5 nervepirrende krimiserier på Netflix

  1. Heidi - kl. 21:31, 10-11-2018:

    Broadchurch
    Super fed engelsk krimi drama

  2. Marta - kl. 01:54, 31-12-2019:

    The writer burde være på listen

Skriv kommentar