Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 nervepirrende thrillerfilm på Netflix

5 nervepirrende thrillerfilm på Netflix

19/02/2021 | Flixfilm

nervepirrende thrillerfilm NetflixDer findes så mange film og serier på streamingtjenesten Netflix, at det oftest kan virke uoverskueligt. Heldigvis anbefaler vi i denne artikel en række film, som kan streames i weekenden.

De fem film, som vi præsenterer byder alle på nervepirrende og psykologiske historier, som kan mærkes i kroppen.

Se blandt andet en sindssyg flugtfange, der tager en mor til gidsel, samt fire søskende, som hjemsøges af en ond ånd, der forsøger at skille dem ad.

Se de 5 psykologiske thrillerfilm herunder;

split

Split

En mand med forskellige identiteter bortfører tre teenagepiger, som må finde en måde at flygte på, inden hans seneste og mest farlige personlighed får overtaget.

Se Split på Netflix.

The Intruder 1

Artiklen fortsætter under annoncen

The Intruder

Et par, der lige er flyttet ind i deres drømmehus i Napa Valley, opdager, at den mærkelige sælger ikke er så interesseret i at komme videre.

Find The Intruder på Netflix.

hannibal

Hannibal

I denne fortsættelse af Ondskabens øjne forsøger Hannibal Lecters eneste overlevende offer at lokke ham frem fra sit skjulested.

Se Hannibal på Netflix Danmark.

No Good Deed

No Good Deed

En dedikeret mor, som tilbyder at hjælpe en flot, ukendt mand, bliver fanget i et gidselmareridt, da det viser sig, at manden er en sindssyg flugtfange.

Find No Good Deed på Netflix.

marrowbone

Marrowbone

Efter deres mors død holder fire søskende sammen for at beskytte familiens hemmelighed og bekæmpe den onde ånd, der forsøger at skille dem ad.

Se Marrowbone på Netflix.

Hvilke nervepirrende thrillerfilm synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar