Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 Netflix-film vi ser frem til i 2019

5 Netflix-film vi ser frem til i 2019

27/12/2018 | Flixfilm

the irishman filmI 2019 forventes Netflix at bruge svimlende 85 milliarder danske kroner på at udvide udvalget af underholdning på streamingtjenesten med nye film og serier.

Pengene skal blandt andet bruges på 90 original og eksklusive film med budgetter fra $20 – $200 millioner.

I denne artikel har Flixfilm fundet frem til de fem mest imødesete Netflix-film, som alle får premiere på streamingtjenesten til næste år.

Filmene er alle skabt af internationale filmskabere og de vil derfor formodentlig blive massivt markedsført af Netflix og være oplagte kandidater på næste års filmfestivaler.

Læs mere om de 5 Netflix-film, som vi ser mest frem til i 2019;

Artiklen fortsætter under annoncen

The Irishman

Den vel nok mest ventede Netflix-film overhovedet er Martin Scorseses (‘Goodfellas’, ‘The Departed’) mafiafilm ‘The Irishman’ (billede), med en stjernespækket rollebesætning bestående af bl.a. Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel og Bobby Cannavale.

‘The Irishman’ er baseret på virkelige hændelser, som beskrevet i bogen ‘I Heard You Paint Houses’ af Charles Brandt i 2004, som følger gangster-lejemorderen Frank “The Irishman” Sheeran, der var involveret i det angivelige mord på Jimmy Hoffa, som forsvandt i 1976 og aldrig er blevet fundet.

Det er højest sandsynligt at ‘The Irishman’ vil blive suppleret af en dansk biografpremiere.

Artiklen fortsætter under annoncen

The King

Dramafilmen ‘The King’ fra instruktør David Michôd (‘Animal Kingdom’) er baseret på et klassisk Shakespeare stykke, hvor den unge og kontrære prins Hal overtager tronen i England efter sin fars død og derfor må navigere ud og ind mellem slotsintriger, nedarvede krige og kaos.

Joel Edgerton (‘Bright’), Timothée Chalamet (‘Call Me By Your Name’), Robert Pattinson (‘The Lost City of Z’), Sean Harris (‘Mission: Impossible – Rogue Nation’), Ben Mendelsohn (‘Ready Player One’), Lily-Rose Depp (‘The Summoning’), Tom Glynn-Carney (‘Dunkirk’) medvirker alle i ‘The King’.

‘The King’ forventes at få premiere på Netflix til efteråret 2019 – Perfekt i opløbet til Oscar-sæsonen.

velvet buzzsaw

Velvet Buzzsaw

‘Nightcrawler’-teamet bestående af instruktør Dan Gilroy samt skuespillerene Jake Gyllenhaal og Rene Russo har atter slået pjalterne sammen i horror-thrilleren ‘Velvet Buzzsaw’ (billede), der allerede lander på streamingtjenesten Netflix til februar efter en verdenspremiere på Sundance Film Festival.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Historien tager sit udgangspunkt i en “kunstnerisk verden” hvor nyrige og samlere kæmper om værdifulde kunstobjekter, mens en overnaturlig kraft hævner deres grådighed.

Foruden Jake Gyllenhaal og Rene Russo medvirker også John Malkovich, Toni Collette og Natalia Dyer, der er bedst kendt for sin rolle som Nancy Wheeler i Netflix-serien ‘Stranger Things’ i ‘Velvet Buzzsaw’.

The Last Thing He Wanted

‘The Last Thing He Wanted’ er den næste film fra instruktør Dee Ree, der i 2017 udgav Netflix-filmen ‘Mudbound’, som blev rost af hele anmelderkorpset samt nomineret til fire Oscars og to Golden Globes.

Dee Rees nye film handler om en journalist, der dropper sit job på en avis for tage hånd om sin dødeligt syge far, men ender med at blive våbenhandler for et skjult statsligt organ.

‘The Last Thing He Wanted’ er baseret på en bog af samme navn af Joan Didion og på rollelisten finder man blandt andet Anne Hathaway, Willem Dafoe og Ben Affleck.

Det forventes, at ‘The Last Thing He Wanted’ lander på streamingtjenesten i slutningen af 2019.

The Laundromat

Den anerkendte instruktør Steven Soderbergh har kastet sig over de famøse “Panama Papers” i filmen ‘The Laundromat’, som omhandler afsløringen af de mere end 11 millioner dokumenter, der forbinder nogle af verdens mest indflydelsesrige personligheder med hemmelige bankkontoer – alene med det formål at lave skatteunddragelse.

Meryl Streep, Gary Oldman og Antonio Banderas er alle med i ‘The Laundromat’, som netop nu er i produktion og forventes at blive én af de omdiskuteret titler på næste års filmfestivaler.

Ovenstående er dog ikke de eneste film fra Netflix, som er værd at holde øje med. Nye film fra Guillermo del Toro, Noah Baumbach, Andy Serkis, Matt Reeves og Michael Bay er alle i produktion på nuværende tidspunkt og kunne meget vel også blive blandt årets mest seværdige. De er dog alle tidligt i produktionen, så hvorvidt de får premiere i 2019 eller senere vides endnu ikke.
2 kommentarer til 5 Netflix-film vi ser frem til i 2019

 1. Steen Kallmeyer - kl. 17:06, 27-12-2018:

  Jeg synes det ville være dejligt, hvis I kunne vise “The Nanny”
  Med Fran Drescher.

 2. Victoria - kl. 19:00, 29-12-2018:

  When calls the heart season 5,6
  Switched at birth
  Garage Sale mystery

Skriv kommentar