Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 Netflix-film vi ser frem til i 2020

5 Netflix-film vi ser frem til i 2020

05/01/2020 | Flixfilm

5 Netflix film vi ser frem til i 2020Streamingtjenensten Netflix havde i 2019 premiere på en række storslået filmoplevelser.

‘The Irishman’, ‘The King’, ‘Marriage Story’, ‘Dolemite Is My Name’ var blandt de største overraskelser.

Netflix hviler dog ikke på laurbærrene og streamingtjenesten kan i 2020 byder på en række spritnye film fra anerkendte filmskabere, som der er høje forventninger til.

I denne artikel har vi beskrevet fem film, som får eksklusiv premiere på Netflix Danmark i 2020, og som vi ser allermest frem til.

Der er endnu ikke offentliggjort nogle premieredatoer på de kommende film og det samme gælder billeder og trailers.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om de 5 Netflix-film, som vi ser frem til i 2020;

citizen kane 1

Mank (Biopic/drama)

David Fincher er klar med sin første Netflix-film efter at have lavet serier som ‘House of Cards’ og ‘Mindhunter’ til streamingtjenesten.

‘Mank’ er en sort/hvid biopic – biografisk film – om manuskriptforfatteren Herman Mankiewicz, der stod bag mesterværket ‘Citizen Kane’, som anses for at være én af de bedste film nogenside.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Mank’ er baseret på et manuskript af David Finchers egen far, Jack Fincher, der skrev filmen inden sin død i 2003. Gary Oldman, Amanda Seyfried og Lily Collins medvirker i ‘Mank’.

armie hammer

Rebecca (Thriller)

Instruktør Ben Wheatley (‘Kill List’, ‘A Field in England’) er klar med en ny filmatisering af Daphne du Mauriers roman af samme navn, som også Alfred Hitchcock lavede en prisvindende udgave af i 1940.

‘Rebecca’ følger en nygift ung kvinde, spillet af Lily James, som bliver hjemsøgt af hendes nye mands (Armie Hammer) tidligere og nu døde kone, den mystiske Rebecca.

amy addams

Hillbilly Elegy (Drama)

Den Oscar-vindende instruktør Ron Howard står bag filmatiseringen af bogen af samme navn, der fortæller historien om en jurastuderende fra Yale, der vender tilbage i sin hjemby og kæmper med familiehistorien, appalachiske værdier og den amerikanske drøm.

Filmen byder på et stjernespækket cast med Amy Adams, Glenn Close, Freida Pinto og Haley Bennett.

Will Ferrell

Eurovision (Komedie)

Den traditionsrige europæiske musikkonkurrence kommer under kærlig behnadling i den amerikanske komedie ‘Eurovision’, som følger to håbefulde musikere – Will Ferrel og Rachel McAdams – da de får en enestestående mulighed for at repræsentere deres land i verdens største musikkonkurrence.

Pierce Brosnan, Dan Stevens og Demi Lovato medvirker også i komedien, der ligeledes er skrevet af Will Farrell, som har været mange år undervejs. Flixfilm skrev første gang om filmen i 2018.

meryl streep met gala host rex ftr

The Prom (Musical/komedie)

Ryan Murphy (‘Eat, Pray, Love’, ‘American Horror Story’) instruerer ‘The Prom’, som er en musical komedie, baseret på et Broadway musical af samme navn, der følger en lesbisk teenager, der bliver udelukket fra at danse til et stort show med hendes kæreste. Hjælpen er dog på vej, da en række veteraner kommer parret til undsætning.

Meryl Streep, James Corden, Andrew Rannells, Nicole Kidman, Awkwafina og Keegan-Michael Key er på rollelisten.

Der kommer mange flere film end beskrevet ovenfor, som er værd at holde øje med i 2020. Glæd dig blandt andet til nye Netflix-film med Mark Wahlberg, Charlize Theron, Chadwick Boseman, Jesse Plemons, Anne Hathaway, Chris Hemsworth, Forest Whitaker og mange flere.

Hold dig opdateret på Flixfilm.dk med hvornår de mange nye film får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar