Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 5 Netflix-serier som får topkarakter på Rotten Tomatoes

5 Netflix-serier som får topkarakter på Rotten Tomatoes

24/01/2019 | Flixfilm

rotten tomatoes top karakter netflix danmark serierVi har i denne artikel samlet fem originale serier fra streamingtjenesten Netflix, som scorer højt på bedømmelses-siden Rotten Tomatoes.

Rotten Tomatoes (Rådne Tomater) er en amerikansk hjemmeside, som samler anmeldelser fra en lang række forskellige anmeldere og kan derfor give en film eller serie en samlet karakter baseret på alle bedømmelserne.

Fælles for alle serieanbefalinger er at de er “Certified Fresh”, som er et mærkat, som Rotten Tomatoes kun giver til de bedst anmeldte titler.

Se de 5 Netflix-serier, som scorer topkarakter på Rotten Tomatoes;

Master of None

Master of None

New Yorkeren Dev kaster sig ud i store modenhedsprojekter som f.eks. det første rigtige job, et seriøst forhold og afsløring af sexkrænkere i undergrundsbanen.

Se Master of None på Netflix.

big mouth

Big Mouth

Teenage-vennerne oplever pubertetens underværker og rædsler i denne kantede komedie fra vennerne Nick Kroll og Andrew Goldberg.

Se Big Mouth på Netflix Danmark.

Alias Grace

Alias Grace

I Canada i 1800-tallet overvejer en psykiater, om en morder skal benådes på grund af sindssyge. Baseret på Margaret Atwoods prisbelønnede roman.

LÆS OGSÅ:   "I'm back, baby!" Arnold Schwarzenegger giver den gas i ny actionserie på Netflix

Se Alias Grace på Netflix.

The End Of The Fing World

The End Of The F***ing World

En spirende teenage-psykopat og rebel, som hungrer efter eventyr, tager på en vanvittig roadtrip i denne mørke komedieserie baseret på en grafisk roman.

Se The End Of The F***ing World på Netflix.

Bodyguard

Bodyguard

En krigsveteran, der har hjulpet med at afværge et terroristangreb bliver sat til at beskytte en politiker, som var stor fortaler for netop den konflikt, han kæmpede i.

Se Bodyguard på Netflix Danmark.

Hvilken Netflix-serie vil du give topkarakter? Skriv titlen nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.Skriv kommentar