Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 5 psykologiske mysterieserier på Netflix

5 psykologiske mysterieserier på Netflix

25/06/2021 | Flixfilm

5 psykologiske mysterieserier paa NetflixSelvom vi alle har gennemgået en utryg og faretruende tid med COVID-19, der for nogen har været skelsættende, så nyder vi stadig at blive indfanget i dystre historier når de vises som underholdning på skærmen.

Derfor har vi i denne artikel har vi fundet frem til 5 psykologiske serier, som byder på urovækkende og uhyggelig mystik. Alle serierne kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Se blandt andet en selvtægtsmand inspireret af De 10 Bud og med smag for teatralsk tortur, samt en kriminalbetjent, der inddrages i en mordsag, som bringer mørke hemmeligheder for dagen.

Find de fem psykologiske mysterieserier herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

pusterummet

Pusterummet

En kriminalbetjent er i sorg efter et smerteligt tab og flytter tilbage til sin fredelige hjemby, men inddrages i en mordsag, som bringer mørke hemmeligheder for dagen.

Se Pusterummet (2 sæsoner) på Netflix.

13 bud

13 Bud

I Belgien går et hårdkogt par sammen med en hærget elitebetjent for at fange en selvtægtsmand inspireret af De 10 Bud og med smag for teatralsk tortur.

Stream 13 Bud (1 sæson) på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Der kommer mere golf og tennis på Netflix

knaeleren

Knæleren

Årtier efter sin fængsling tilbyder en seriemorder at hjælpe med at løse en række mord – men kun hvis hendes søn, som nu er politimand, vil arbejde sammen med hende.

Se Knæleren (1 sæson) på Netflix.

Chambers

Chambers

En teenager, som er hjemsøgt af uhyggelige syner og indskydelser efter en hjertetransplantation, forsøger at afdække sandheden bag sin donors mystiske død.

Se Chambers (1 sæson) på Netflix.

Freud

Freud

I 1800-tallets Wien er den unge Sigmund Freud ivrig efter at skabe sig et navn og tager med en clairvoyant og en kriminalinspektør ud for at løse blodige mysterier.

Stream Freud (1 sæson) på Netflix.

Hvilke mysterieserier synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.Skriv kommentar