Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 5 Star Christmas

5 Star Christmas

07/12/2018 | Flixfilm

Se 5 Star Christmas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da den italienske premierminister møder sin elskerinde og politiske rival på en officiel tur til Budapest ved juletid, bliver der vendt op og ned på alting.


Se 5 Star Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk5 Star Christmas (Femstjernet jul) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 5 Star Christmas (Femstjernet jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 5 Star Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 5 Star Christmas (Femstjernet jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 5 Star Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar