Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 5 Star Christmas

5 Star Christmas

07/12/2018 | Ingen kommentarer

Se 5 Star Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: Marco Risi
Skuespillere: Massimo Ghini, Ricky Memphis, Martina Stella, Paola Minaccioni
Spilletid: 92 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 4.2

Resumé: Da den italienske premierminister møder sin elskerinde og politiske rival på en officiel tur til Budapest ved juletid, bliver der vendt op og ned på alting.


Se 5 Star Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


5 Star Christmas (Femstjernet jul) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 5 Star Christmas (Femstjernet jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 5 Star Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 5 Star Christmas (Femstjernet jul) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 5 Star Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore