Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 titler på Netflix som alle madelskere bør se

5 titler på Netflix som alle madelskere bør se

20/12/2017 | Flixfilm

Elsker du at se madprogrammer som ‘Den Store Bagedyst’, ‘Masterchef’ eller ‘Hell’s Kitchen’, så har vi samlet 5 titler omkring madlavning og bagning på Netflix, som alle der elsker mad bør se.

Find blandt andet en dokumentar omkring menneskers madforbrug og hvilken betydning det har for klodens eksistens. Hvis du er mere til konkurrencer, kan du begive dig ud i en række serie omkring hele familier af amatørkokke, der skal vise deres største madtalenter frem for nogle af de mest berømte kokke.

Prøv at tjekke de forskellige titler ud – men pas på, det kan være at du bliver sulten.

Chef’s Table

En original Netflix dokumentarserie hvor vi følger 6 af verdens mest berømte kokke. Vi ser med ude i køkkenet, men vi får også et indblik i deres liv. Hver episode fokuserer på en enkelt kok og deres unikke og kreative tankegang sættes over for en ny måde at tænke gourmetmad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Chef’s Table på Netflix.

Den Store Madlavningsdyst

Hvis du som sagt kan lide konkurrencer omkring madlavning, så er denne serie lige noget for dig. I den her serie kæmper helt almindelige familier, med en stor passion for mad, om at tilberede deres bedste ret og dermed vinde titlen som Storbritanniens bedste hjemmekokke.

Se Den Store Madlavningsdyst på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Food Choices

I denne dokumentar følger vi filminstruktøren Michal Siewierski imens han kigger på hvad klodens befolkning spiser, hvilke madvarer som er helbredsskadelige for os mennesker men også hvilke der er skadelige for jordens helbred. Det ser på mange af de misforståelser der findes omkring mad og kurer, og giver en ny indsigt i disse spørgsmål. Du vil se anderledes på din madfyldte tallerken efter denne dokumentar.

LÆS OGSÅ:   'The Witcher' slutter efter sæson 5

Se Food Choices på Netflix.

Zumbo’s Just Dessert

Står dit onsdagsritual på at se Den Store Bagedyst, så skal du prøve at se denne serie. Her skal dygtige amatører dyste om at lave søde kopier af mesterkonditoren Adrian Zumbos mesterværker. Vinderen vinder en præmie på 100.000 dollars, så der er noget at kæmpe for. Vi kommer igennem alle følelsesregistre i denne serie – prøv at se den.

Find Zumbo’s Just Dessert på Netflix.

Theater of Life

Et ekstraordinært suppekøkken i Milan bliver styret af mesterkokken Massimo Bottura samt andre berømte kokke. Her står opgaven på at lave gourmetmad til hjemløse, men retterne er lavet af madresterne fra 2015 Milan Expo. Vi følger i denne serie Bottura og hans åbning af hans suppekøkken.

Se Theater of Life på Netflix Danmark..

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar