Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 5 ubarmhjertige krimidramaer på Netflix

5 ubarmhjertige krimidramaer på Netflix

05/02/2021 | Flixfilm

krimidramaer netflixI denne artikel har vi samlet fem krimidrama-serier, som er den perfekt underholdning til weekenden hvis man er til medrivende og følelsesladet historier.

Alle de nervepirrende mysterier kan streames netop nu på Netflix i Danmark.

Se blandt andet en teenager, der bliver er anklaget for en tragedie på en skole, som chokere hele lokalsamfundet, samt en efterforsker, der føres ind i dekadente og farlige miljøer på Ibiza.

Se de 5 ubarmhjertige krimiserier herunder;

Karppi

Karppi

Blot få måneder efter et tragisk tab efterforsker kriminalbetjenten Sofia Karppi mordet på en kvinde, som har forbindelse til et byggefirma i Helsinki.

Se Karppi (2 sæsoner) på Netflix.

Quicksand

Quicksand – Størst af alt

En tragedie på en skole sender chokbølger gennem en velhavende forstad til Stockholm. En teenager, der udadtil ser veltilpasset ud, er anklaget for mord.

Se Quicksand – Størst af alt (1 sæson) på streamingtjenesten.

Mar de Plastico

Mar de Plástico

I en landsby i Sydspanien, hvor luften er tyk af racemæssige spændinger blandt arbejderne i byens mange gartnerier, efterforsker en betjent mordet på en ung kvinde.

Stream Mar de Plástico (2 sæsoner) på Netflix.

White Lines

White Lines

Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.

Find White Lines (1 sæson) på Netflix Danmark.

Hinterland

Mord i Wales

En betjent med personlige problemer forlader London for at slå sig ned på landet i Wales og ender et sted med hemmeligheder, der er lige så mørke som hans egne.

Find Mord i Wales (3 sæsoner) på Netflix.

Hvilke krimidramaer synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.Skriv kommentar