Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 5 uhyggelige film til Halloween

5 uhyggelige film til Halloween

30/10/2014 | Flixfilm

Allehelgensaften rammer Danmark fredag d. 31. oktober, hvilket er en perfekt anledning til at kravle ind under et tæppe og se en film, som skræmmer dig for vid og sans. Netflix byder på et væld af uhyggelige film og serier, og herunder anbefaler vi fem hårrejsende film, som nok skal ødelægge nattens søvn.

shutter gyser netflixShutter
I denne thailandske gyser opdager en ung fotograf og hans kæreste mystiske skygger i deres fotografier efter en tragisk ulykke, hvor de ikke yder hjælp til en døende pige. De lærer hurtigt, at du ikke kan undslippe din fortid. Shutter blev genindspillet i 2008, men dette er den originale hårrejsende film med thailandsk tale.

nattens dæmoner conjuring gyser netflixThe Conjuring (Nattens Dæmoner)
En familie flytter ind i en faldefærdig landejendom på Rhode Island, men snart opdager de at området er hjemsøges af et satanisk væsen. Familien søger derfor hjælp hos de to efterforskere af paranormale begivenheder, Ed og Lorraine Warren. Filmen har modtaget megen anerkendelse og en efterfølger er derfor på vej.

shinning ondskabens hotel gyser netflixThe Shining (Ondskabens Hotel)
Stanley Kubricks og Stephen King står bag denne klassiske gyserfilm med Jack Nicholson i hovedrollen som Jack Torrance, der mangler penge og derfor tager jobbet som opsynsmand på bjerghotellet Overlook i vinterperioden. Hotellet bærer dog på en grum hemmelighed og inden længe er Jack blevet sindssyg.

LÆS OGSÅ   'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' - Se første klip fra 'Bridgerton'-spinoff

Artiklen fortsætter under annoncen

amityville horror gyser netflixThe Amityville Horror
Denne amerikanske horrorfilm er en genindspilning fra 2005 terroriseres en familie efter at være flyttet ind i et hus tilhørende en forhenværende massemorder, som dræbte seks familiemedlemmer i 1974. The Amityville Horror har bl.a. Ryan Reynolds (Green Lantern) og Melissa George (Grey’s Anatomy) på rollelisten.

halloween gyser netflixHalloween
I dette remake af Rob Zombie er Michael Myers stukket af fra sindssygehospitalet, hvor han blevet anbragt efter at have dolket sin stedfar, storesøster og søsterens kæreste ihjel, da han var ti år gammel. Nu er han dog tilbage igen hvor han skaber skræk og rædsel hos de uskyldige beboer i Haddonfield, Illinois.

Find flere skræmmende film på Netflix: Link.Skriv kommentar