Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 6 underholdende familiefilm på Netflix Danmark

6 underholdende familiefilm på Netflix Danmark

26/12/2013 | Flixfilm

Når hele familien skal samles om en god film er det vigtigt, at den både er sjov for børnene og fornøjelig for de voksne. Vi har derfor samlet seks familiefilm på Netflix, som vi mener er underholdende for hele familien. Det er ikke alle filmene som har dansk tale, men ellers kan der vælges danske undertekster. Se listen over de 6 underholdende familiefilm på Netflix;

richie rich netflixRichie Rich
Richie er utrolig heldig dreng som har mange penge, sin egen McDonalds og alt det fedeste legetøj man kunne ønske sig! Da hans forældre bliver truet på livet af en jaloux medarbejder, må Richie gøre alt for at forpurre planerne. Sammen med sine venner går han til kamp mod skurkene. Drengen Rich spilles af Macaulay Culkin kendt fra Alene Hjemme filmene. Richie Rich kan findes på Netflix med danske undertekster.

zookeeper netflixZookeeper
I Zookeeper vil Griffin Keyes (Kevin James) fri til sit livs kærlighed, Stephanie (Leslie Bibb), men hun afslår hans frieri, fordi hun ikke mener at hans job som dyrepasser er ambitiøst nok. Griffin håber på en dag at kunne vinde hende tilbage, og måske kommer det til at ske, da dyrene i parken pludselig viser sig at være både talende og hjælpsomme væsener. Se Zookeeper med danske undertekster på Netflix.

den magiske legetøjsbutik netflixDen Magiske Legetøjsbutik
Denne vidunderlige familiefilm handler om Molly Minhonning (Natalie Portman), en genert og sky ekspedient som får arbejde i Mester Magoriums Magiske Legetøjsbutik, som er det mærkeligste, mest fantastiske og mest vidunderlige sted i hele verden hvor alt legetøj er levende. Mester Magorium spilles af den kendte skuespiller Dustin Hoffman. Den Magiske Legetøjsbutik er en magisk film med dansk tale for hele familien.

LÆS OGSÅ:   Første Netflix-serier ramt af strejke

drengen jernkæmpen netflixDrengen og Jernkæmpen
I denne fantastiske animationsfilm, ønsker 9-årige Hogarth, der bor alene med sin mor, sig et kæledyr. Det får han da en stor robot dumper ned fra himlen. Nu har Hogarth en meget stor ven, men han har også et stort problem, for hvordan holder man en 20 meter høj, stålspisende kæmpe hemmelig for militæret som gerne vil have fat i robotten? Filmen kan findes med dansk tale og danske undertekster på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

den uendelige historie netflixDen Uendelige Historie
Her er døren til eventyrets verden. Bastian på 10 år, er en drømmer. Hos en speciel boghandel låner han eventyrbogen Den Uendelige Historie, som han opsluges helt af. Han drages ind i handlingen og opdager pludselig, at helten i dette utrolige eventyr er ham selv. Det mest fantastiske filmeventyr siden E.T. med den mest eventyrlige musik. Se Den Uendelige Historie med danske undertekster på Netflix Danmark.

ponyo netflixPonyo På Klippen Ved Havet
Ponyo er en eventyrlig animationsfilm fra Hayao Miyazaki, der også har lavet Chihiro og Heksene. Filmen handler om en ung dreng, der bliver ven med en mærkeligt udseende guldfisk, som han kalder Ponyo. Ponyos største ønske er at leve blandt menneskene med den fyr, hun holder af, men havets kræfter, som antager mange former, gør deres for at holde hende fra landjorden. Find Ponyo med dansk tale eller danske tekster på Netflix.

Find flere familiefilm på Netflix Danmark: Link.
5 kommentarer til 6 underholdende familiefilm på Netflix Danmark

 1. Claus - kl. 22:07, 26-12-2013:

  Jeg får det altså til seks film 😉

  Tak for en god side. Jeg tjekker flere gange daglig for at se om der er en lille overraskelse, som der tit er.

 2. Flixfilm - kl. 00:19, 27-12-2013:

  Hej Claus,

  Hehe, du har helt ret. Det var godt nok en dum fejl der fik sneget sig ind der. Men mange tak for de pæne ord. 🙂

 3. Barbod - kl. 19:40, 15-03-2016:

  Hej

  Vil i være søde at lægge en ny film til netflix der hedder (Chihiro og heksene) eller ham hers (Miyazaki) hans film er RIGTIG GODE og jeg tror der er mange der får glæde af dem 🙂

  (til Netflix)

  Mvh. Barbod 4. Barbod - kl. 19:40, 15-03-2016:

  Hej

  Vil i være søde at lægge en ny film til netflix der hedder (Chihiro og heksene) eller ham hers (Miyazaki) hans film er RIGTIG GODE og jeg tror der er mange der får glæde af dem 🙂

  (til Netflix)

 5. sara - kl. 00:03, 29-01-2017:

  JAA ENIG!!! NETFLIX HAR BRUH FOR CHIHIRO OG HEKSENDE. ELLER DET LEVEDE SLOT! OMG!! <3 <3 <3 PLEASE LÆG DEN UD!!!

Skriv kommentar