Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 urovækkende indiefilm på Netflix

5 urovækkende indiefilm på Netflix

05/03/2021 | Flixfilm

5 urovaekkende indiefilm paa NetflixSelvom det er begyndt at være lysere udenfor, så er der altid en god anledning til at krybe ind i mørket sammen med Netflix.

I denne artikel har vi fundet frem til 5 nervepirrende indiefilm, som ikke nødvendigvis har fået den opmærksomhed som de fortjener. Alle filmene kan streames netop nu på Netflix Danmark.

Se blandt andet en ferie udvikle sig til en mareridtstur, da en bande psykopatiske kriminelle kidnapper en kvinde og overfalder hendes mand, mens en kirurgs perfekte liv udvikler sig til en katastrofe, da han begynder at blive plaget af en teenager med mystiske motiver.

Find de fem urovækkende indiefilm herunder;

Good Time

Artiklen fortsætter under annoncen

Good Time

Manden bag et fejlslået bankrøveri prøver at få sin mentalt udfordrede bror ud af spjældet, mens han selv prøver at undgå at blive fanget.

Se Good Time på Netflix.

Edge of Fear

Edge of Fear

Under en ferie i vildmarken kidnapper en bande psykopatiske kriminelle en kvinde og overfalder hendes mand, som må opbyde al sin styrke for at redde hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Edge of Fear på Netflix.

LÆS OGSÅ:   'Ronja Røverdatter' blev ikke den store succes

The Killing of a Sacred Deer

The Killing of a Sacred Deer

En kirurgs omhyggeligt arrangerede liv udvikler sig mod en katastrofe, da hans familie begynder at blive plaget af en teenager med mystiske motiver.

Find The Killing of a Sacred Deer på Netflix.

I Dont Feel at Home in This World Anymore

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

En genert sygehjælper får en ny chance i livet, da hun og en enspænder fra nabolaget opsporer de uvæsner, der brød ind i hendes hus.

Se I Don’t Feel at Home in This World Anymore på Netflix.

Dragged Across Concrete

Dragged Across Concrete

To barske betjente bliver suspenderet efter et overgreb på en mistænkt. Da de er i desperat pengenød, opsøger de den brutale kriminelle underverden.

Stream Dragged Across Concrete på Netflix.

Hvilke nervepirrende indiefilm synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar