Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 vellykkede remakes på Netflix

5 vellykkede remakes på Netflix

08/12/2018 | Flixfilm

remake genindspilning netflix film guide 2018Genindspilninger af film og serier er en udskældt handling, som ikke bidrager til kreativitet, lyder det oftest i debatten.

Det hænder dog at genindspilningerne – eller remakes som det hedder på amerikansk – er bedre end originalerne.

I denne artikel har vi fundet fem film, som er blevet genindspillet med succes.

Nogle af genindspilningernes succes kan givetvis tilskrives den filmiske og teknologiske udvikling, som har gjort det muligt at producere filmene med de rette effekter, mens andre har formået at udfolde historien uden at det er gået ud over originaliteten.

Se de 5 vellykkede film-remakes herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

the ring

The Ring

Alle, der ser et djævelsk videobånd, dør syv dage senere. Fire teenagere dør på mystisk vis præcis en uge efter at have set båndet. En journalist finder og ser båndet.

Historien om ‘The Ring’ stammer helt tilbage fra 1991 og er blevet genindspillet flere gange – seneste i 2017 – men det er i særdeleshed den japanske version fra 1998 og denne amerikanske udgave fra 2002, som er anerkendte.

Se The Ring på filmtjenesten Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Manchurian Candidate

The Manchurian Candidate

To amerikanske soldater i den første Golfkrig programmeres til at gøre oprør, når de vender hjem. Mange år senere bliver en af dem vicepræsidentkandidat.

‘The Manchurian Candidate’ er oprindelig udkommet som bog i 1959 og fik sin første filmatisering i 1962, men det er denne udgave med Denzel Washington og Meryl Streep, som for alvor gjorde historien populær.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Orion og Mørket'

Se The Manchurian Candidate på Netflix.

the thing

The Thing

Forskere i Antarktis tvinges til at forlade deres research, da en helikopter styrter ned i nærheden og bringer en enlig hund ind i lejren.

Til trods for at ‘The Thing’ er fra 1982 så er det stadig det bedste remake af originalversionen fra 1959, selvom en ny udgave udkom i 2011.

Se The Thing på Netflix Danmark.

departed

The Departed

Det amerikanske politi prøver at infiltrere den irske mafia i Boston, men det er en mistænkelig plan, som går begge veje.

Man skulle tro at Martin Scorseses populære gangsterfilm var bygget på et originalt manuskript, men det er faktisk et remake af filmen ‘Infernal Affairs’ fra Hong Kong.

Se The Departed på Netflix Danmark.

war of the worlds

War of the Worlds

Et nervepirrende eventyr, der er en moderne fortolkning af Wells’ klassiske science fiction-roman om en fantastisk kamp for selve menneskehedens overlevelse.

‘War of the Worlds’ er blevet filmatiseret et utal af gange, men det var først da Steven Spielberg tog fat i historien og med moderne teknologi formåede, at lokke folk i biograferne.

Se War of the Worlds på Netflix.

Skriv gerne i kommentarfeltet hvilken genindspilning, der er din yndlings. Filmen behøver ikke ligge på Netflix.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar