Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 50 First Dates

50 First Dates

01/12/2020 | Flixfilm

50 First Dates på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Peter Segal
Skuespillere: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, Hawaiian, Mandarin
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en dyrlæge falder for en smuk lærer uden korttidshukommelse, er han nødt til at score hende igen hver eneste dag.

50 First Dates havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 50 First Dates på YouTube.Se 50 First Dates på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 50 First Dates ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 50 First Dates stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 50 First Dates, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 50 First Dates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar