Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 50 First Dates

50 First Dates

02/10/2015 | Flixfilm

Se 50 First Dates på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Peter Segal
Skuespillere: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider, Sean Astin
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Hawaiian, Mandarin, None
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da en dyrlæge falder for en smuk lærer uden korttidshukommelse, er han nødt til at score hende igen hver eneste dag.


Se 50 First Dates på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk50 First Dates havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 50 First Dates ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 50 First Dates herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 50 First Dates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 50 First Dates stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar