Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 50 Liters Life

50 Liters Life

03/08/2022 | Flixfilm

50 Liters Life på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar undersøger den alvorlige tørke i Sydafrika og hverdagen, når hver enkelt borger kun har lov til at bruge 50 liter vand om dagen.

50 Liters Life havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 50 Liters Life på YouTube.Se 50 Liters Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 50 Liters Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 50 Liters Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 50 Liters Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 50 Liters Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar