Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » (500) Days of Summer

(500) Days of Summer

15/07/2019 | Flixfilm

(500) Days of Summer på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Charles de Lauzirika
Skuespillere: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Scott Neustadter, Marc Webb
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da Summer slår op med den håbløse romantiker Tom, begynder han at bladre gennem alle de 500 dage, de har tilbragt sammen.Se (500) Days of Summer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

(500) Days of Summer havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til (500) Days of Summer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om (500) Days of Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at (500) Days of Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame (500) Days of Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til (500) Days of Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar