Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » (500) Days of Summer

(500) Days of Summer

15/07/2019 | Flixfilm

Se (500) Days of Summer på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Charles de Lauzirika
Skuespillere: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Scott Neustadter, Marc Webb
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Da Summer slår op med den håbløse romantiker Tom, begynder han at bladre gennem alle de 500 dage, de har tilbragt sammen.


Se (500) Days of Summer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk(500) Days of Summer havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om (500) Days of Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til (500) Days of Summer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til (500) Days of Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at (500) Days of Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar