Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » (500) Days of Summer

(500) Days of Summer

15/07/2019 | Flixfilm

Se (500) Days of Summer på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Marc Webb
Skuespillere: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Geoffrey Arend
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English, French, Swedish
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da Summer slår op med den håbløse romantiker Tom, begynder han at bladre gennem alle de 500 dage, de har tilbragt sammen.

(500) Days of Summer havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se (500) Days of Summer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om (500) Days of Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at (500) Days of Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame (500) Days of Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til (500) Days of Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar