Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

50M2

27/01/2021 | Flixfilm

50M2 på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Engin Öztürk, Kürsat Alniaçik, Cengiz Bozkurt
Spilletid: 45 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En håndlanger, der prøver at finde sandheden om sin fortid, forråder en person, der står ham nær, og tager en ny identitet i et lille kvarter i Istanbul.

50M2 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 50M2 på YouTube.Se 50M2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 50M2 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 50M2 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 50M2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 50M2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar