Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 52 Tuesdays

52 Tuesdays

01/09/2015 | Flixfilm

Se 52 Tuesdays på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Sophie Hyde
Skuespillere: Tilda Cobham-Hervey, Sam Althuizen, Imogen Archer, Del Herbert-Jane
Spilletid: 114 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Dette ungdomsdrama, som er filmet over et år, følger en teenagers kamp for uafhængighed, mens hendes mor forvandles fra kvinde til mand.


Se 52 Tuesdays på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk52 Tuesdays havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 52 Tuesdays ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 52 Tuesdays herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 52 Tuesdays er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 52 Tuesdays stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar