Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 53 personer har set ‘A Christmas Prince’ hver dag i 18 dage

53 personer har set ‘A Christmas Prince’ hver dag i 18 dage

11/12/2017 | Flixfilm

Netflix’ mund er ofte lukket når det drejer sig om seertal, men en gang imellem åbner streamingtjenesten op og afsløre et par nøgletal – ofte af de mere kuriøse slags.

Forleden kunne streamingtjenesten således afsløre, at 53 Netflix-medlemmer har set den romantiske julekomedie ‘A Christmas Prince’ hver dag i de seneste 18 dage.

Netflix offentligjorde det noget spøjse seertal på Twitter, hvor de fulgte op med beskeden: “Hvem har såret dig?”. Se opslaget nedenfor, hvor Netflix blot vil sikre sig at de 53 personer har det fint og er okay!

‘A Christmas Prince’ handler om en ambitiøs ung journalist, dersendes til udlandet for at skrive en historie om en smuk prins, der snart skal udnævnes til konge. Der opstår dog hurtigt romantik i luften mellem de to.

At Netflix har styr på hvad 53 personer har set de seneste 18 dage, vidner også om, at Netflix har fuldstændig styr på hvad deres medlemmer elsker at se.

Filmen havde premiere på Netflix den 17. november og har blandt andet Rose McIver, Ben Lamb, Tom Knight og Sarah Douglas på rollelisten.

Se ‘A Christmas Prince‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar