Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 6 Balloons

6 Balloons

06/04/2018 | Flixfilm

Se 6 Balloons på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Marja-Lewis Ryan
Skuespillere: Abbi Jacobson, Dave Franco, Charlotte Carel, Madeline Carel
Spilletid: 74 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En loyal søster kæmper for at holde sig oven vande, mens hun kører sin heroinafhængige bror til afvænning og passer hans 2-årige datter.


Se 6 Balloons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


6 Balloons havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 6 Balloons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 6 Balloons:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 6 Balloons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 6 Balloons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar