Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 6 Balloons

6 Balloons

06/04/2018 | Flixfilm

6 Balloons på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Marja-Lewis Ryan
Skuespillere: Abbi Jacobson, Dave Franco, Charlotte Carel
Spilletid: 74 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En loyal søster kæmper for at holde sig oven vande, mens hun kører sin heroinafhængige bror til afvænning og passer hans 2-årige datter.Se 6 Balloons på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

6 Balloons havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 6 Balloons på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 6 Balloons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 6 Balloons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 6 Balloons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 6 Balloons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar