Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

6 Days

03/11/2017 | Flixfilm

Se 6 Days på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, History, Thriller
Instruktør: Toa Fraser
Skuespillere: Jamie Bell, Mark Strong, Abbie Cornish, Martin Shaw
Spilletid: 94 min
Land: New Zealand, UK
Sprog: English, Arabic, Persian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da bevæbnede mænd belejrer den iranske ambassade i 1980, begynder seks højspændte dage, mens britiske elitesoldater forbereder et angreb.


Se 6 Days på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk6 Days havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 6 Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 6 Days herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 6 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 6 Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar