Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 6 nye animationsserier fra DreamWorks i 2018

6 nye animationsserier fra DreamWorks i 2018

17/12/2017 | Flixfilm

De yngste Netflix-medlemmer kan godt begynde at glæde sig for streamingtjenesten har annonceret, at de i samarbejde med DreamWorks vil have premiere på seks nye animationsserier med velkendte figurer fra selskabets biograffilm.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Der kommer blandt andet nye serier med ‘Boss Baby’, ‘Trolls’ og ‘Kaptajn Underhyler’.

Den første animationsserie ‘Trolls: The Beat Goes On!’ får allerede premiere den 18. januar 2018, hvor troldene vil fortsætte festen i deres fantastiske skov hvor de har hjemme.

Senere på året kommer serierne ‘She-Ra’, ‘The Boss Baby: Back in Business’, ‘Harvey Street Kids’ og ‘The Epic Tales of Captain Underpants’, der både baserer sig på biograffilm samt helt nye karakter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste men ikke mindst, kommer også 3. sæson af ‘Trollhunters’ samt serien ‘3 Below’, som er anden del i trilogien baseret på ‘Trollhunters’. Det var i november 2017 at skaberen Guillermo del Toro kunne afsløre, at ‘Trollhunters’ er en del af en trilogi ved navn ‘Tales of Arcadia’. Dermed udvides universet nu med to nye spin-off serier; ‘3 Below’, som omhandler rumvæsener, samt ‘Wizards’ om troldmænd. Tredje del ‘Wizards’ får premiere på Netflix i 2019.

LÆS OGSÅ:   'Stranger Things'-producer: Sæson 5 er ligeså episk som de største film

DreamWorks og Netflix har længe haft et samarbejde, der har afkommet serier med ‘Dragerytterne’, ‘DinoTrux’, ‘Den Bestøvlede Kat’, ‘Turbo FAST’ med flere. I alt har Netflix og DreamWorks lavet 12 eksklusive animationsserier, som udelukkende kan findes på streamingtjenesten.
Skriv kommentar