Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 6. sæson af ‘Orange Is The New Black’ lander snart på Netflix

6. sæson af ‘Orange Is The New Black’ lander snart på Netflix

07/06/2018 | Flixfilm

Netflix har afsløret premieredatoen på sjette sæson af det kvindelige fængselsdrama ‘Orange Is The New Black’. Alle de nye episoder kan ses på Netflix Danmark fra den 27. juli.

Det oplyser Netflix i en kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Noget tyder på at den nye sæson vil byde på store ændringer. Med teaser følger nemlig taglinen; ‘Bye bye, Litchfield — it’s a whole new world!’, hvilket antageligvis kan betyde, at en fangeflugt er under opsejling.

Sæson 5, som havde premiere sidste år, foregik over kun 3 dage, som var fulde af energi og optøjer, men sæsonen sluttede med et højspændt anti-klimaks, hvor skæbnen for flere af de indsatte forblev uvist. Der er ingen oplysninger om den nye og sjette sæson vil blive bygget op på samme måde med en historie over få dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Orange Is The New Black’ sæson 6 er dog ikke det sidste vi kommer til at se til de indsatte for allerede 2016 kunne streamingtjenesten Netflix afsløre, at serien var blevet forlænget op til og med sæson 7. Der er dermed ingen tvivl om, at den nye sæson vil byde på en ny anti-klimatisk afslutning, som først afrundes i sæson 7.

LÆS OGSÅ   5 psykologiske mysterieserier på Netflix

I ‘Orange Is The New Black’ medvirker Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Samira Wiley, Taryn Manning og mange flere.

Se ‘Orange Is The New Black‘ på Netflix Danmark. Sæson 7 har premiere den 27. juli 2018.    Skriv kommentar