Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 6 titler der tager dig mod det uendelige univers

6 titler der tager dig mod det uendelige univers

04/10/2017 | Flixfilm

Den 4. oktober er det 60 år siden, at der blev skabt historie, da Sovjetunionen sendte verdens første satellit, Sputnik, i kredsløb om Jorden.

Menneskeheden har altid været draget af det ukendte og uforklarlige, og et utal af film og serier kredser om emnet og har forsøgt at forklare fremmede universer og det store mørke ingenting.

I anledningen af 60-året for Sputnik har Netflix samlet 6 af de bedste sci-fi film og serier, der trækker dig med ud til det ydre rum, hvor ingen kan høre dig skrige, og ned på Jorden til ukendte egne, hvor et uforglemmeligt eventyr næsten er en garanti.

Her kan du se listen med de 6 sci-fi-titler;

Artiklen fortsætter under annoncen

Star Trek: Discovery

Man kan ikke sige sci-fi uden at sige Star Trek, der er en ultimativ sci-fi-klassiker. I september fik Star Trek: Discovery-serien premiere på Netflix. Det er en selvstændig historie, der foregår 10 år før den oprindelige Star Trek-serie. I Discovery introduceres et nyt skib med en ny besætning, men den omfavner stadig det samme håb for fremtiden, der inspirerede en hel generation. Efter et århundredes stilhed udbryder der krig ud mellem Føderationen og Klingon-imperiet med en vanæret Starfleet-officer i midten af konflikten.

Se Star Trek: Discovery på Netflix.

The Expanse

The Expanse udspiller sig 200 år ud i fremtiden, hvor menneskeheden har koloniseret solsystemet. Magtbalancen er ved at skifte, og en krig er under opsejling – en savnet person, en betjent fra Asteoridebæltet, en kaptajn på et fragtskib og en diplomat forsøger at afværge truslen mod solsystemet.

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Se The Expanse på Netflix.

Lost in Space

Lost in Space fra 1988 er en nyfortolkning af sci-fi-serien fra 60’erne. Her drager familien Robinson ud i rummet for at kolonisere den eneste anden beboelige planet i galaksen.

Se Lost in Space på Netflix.

Mars-Generationen

Drømmen er stor. Rejsen er større. Men disse børns evner og mod viser, at den røde planet er inden for rækkevidde. Selverklærede ”rumnørder” på en Space Camp forfølger deres drømme om at rejse til Mars, mens eksperter diskuterer NASAs historie og fremtid.

Se Mars-Generationen på Netflix.

Mad Max

I Mad Max fra 1979 udsættes en familiefar for en afskyelig forbrydelse, der gør ham gal. I en postapokalyptisk fremtid myrdes ekspolitibetjenten Max’ familie af en ondskabsfuld bande som gengældelse, og Max tager ud på landevejene for at få hævn. ‘Mad Max’ blev Mel Gibsons store gennembrud.

Se Mad Max på Netflix.

Knowing

Tal fundet i en tidskapsel passer med tidligere katastrofers tidspunkt og antal dødsofre. Men der er stadig tal tilbage. En professor i astrofysik og hans søn finder en talrække fra en tidskapsel, som synes at afsløre en katastrofe, der vil udslette menneskeheden.

Se Knowing på Netflix.
Skriv kommentar