Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 6 Underground

6 Underground

13/12/2019 | Flixfilm

Se 6 Underground på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English, Turkmen, Cantonese, Italian, Spanish, Ukrainian, French
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Efter at have fingeret sin død rekrutterer en teknologimilliardær et team af internationale agenter til en frygtløs og blodig mission for at vælte en brutal diktator.Se 6 Underground på NetflixAnmeldelse: 6 Underground

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


6 Underground havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 6 Underground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 6 Underground:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 6 Underground er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 6 Underground stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til 6 Underground

  1. Christian - kl. 00:28, 14-12-2019:

    Jeg har en bred smag i film, og elsker en kalorielet actionfilm. Jeg har dog sjældent set en ringere og mindre underholdende actionfilm end denne. Til trods for et kæmpe budget og en umiddelbar stærk rollebesætning, så bliver filmen bare mere og mere ligegyldig og decideret kedelig som den skrider frem. Man skulle tro at Ryan Renolds kunne bære filmen frem, man han virker nærmest helt uoplagt. Har svært ved at forstå hvad der drev ham til at medvirke i en så åbenlyst ringe film (foruden pengene naturligvis). Skulle jeg give den stjerner ville den få én sølle stjerne ud af seks, alene for momentvis flotte billeder. Manuskript, handling, skuespil, klipning er noget af det ringeste keg længe har set. Ærgerligt.

    Skriv kommentar