Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

6 Years

08/09/2015 | Flixfilm

Se 6 Years på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Hannah Fidell
Skuespillere: Taissa Farmiga, Ben Rosenfield, Lindsay Burdge, Joshua Leonard
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da et ungt par, der har været sammen i seks år, nærmer sig deres afgangseksamener, truer uventede karrieremuligheder deres forhold.


Se 6 Years på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk6 Years havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 6 Years ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 6 Years herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 6 Years er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 6 Years stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar