Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » 6ixtynin9 The Series

6ixtynin9 The Series

06/09/2023 | Flixfilm

6ixtynin9 The Series på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have mistet sit job finder en kvinde en mystisk pakke på sit dørtrin – hvorefter hendes liv tag en negativ drejning.Se 6ixtynin9 The Series på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

6ixtynin9 The Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 6ixtynin9 The Series på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 6ixtynin9 The Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 6ixtynin9 The Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 6ixtynin9 The Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 6ixtynin9 The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar