Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

7 años

28/10/2016 | Flixfilm

Se 7 años på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Loyaliteten afprøves, da fire forretningspartnere tilbringer en aften med at diskutere, hvem der skal betale prisen for den forbrydelse, de har begået.


Se 7 años på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


7 años havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 7 años ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 7 años:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 7 años er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 7 años stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar