Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 7 Days in Entebbe

7 Days in Entebbe

01/02/2020 | Flixfilm

Se 7 Days in Entebbe på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Drama, History, Thriller
Instruktør: José Padilha
Skuespillere: Batsheva Dance Company, Zina Zinchenko, Ben Schnetzer, Daniel Brühl
Spilletid: 107 min
Land: UK, USA, France, Malta
Sprog: English, German, French, Hebrew, Arabic
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da terrorister kaprer et fly, bliver passagererne brikker i et politisk spil og tilbageholdes i Entebbe i Uganda, hvilket inspirerer til en dristig redningsaktion.

7 Days in Entebbe havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 7 Days in Entebbe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 7 Days in Entebbe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 7 Days in Entebbe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 7 Days in Entebbe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 7 Days in Entebbe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til 7 Days in Entebbe

  1. Peter Trier - kl. 08:51, 16-03-2021:

    Den er ikke på Netflix

    Skriv kommentar