Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 7 Days Out

7 Days Out

21/12/2018 | Flixfilm

Se 7 Days Out på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Frank Bruni, Emmy, Kevin Flanery, Matthew Haag
Spilletid: 48 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Følg begejstringen og dramaet bag kulisserne i de 7 dage op til store begivenheder inden for sport, mode, rumfart og mad.


Se 7 Days Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk7 Days Out (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 7 Days Out (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 7 Days Out herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 7 Days Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 7 Days Out (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar