Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 7 Emotions

7 Emotions

06/05/2021 | Flixfilm

7 Emotions på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En neurotisk lærer drager i et forsøg på at blive lykkelig på en underlig rejse tilbage til sin barndom for at konfrontere fortidens pinlighed og smerte.Se 7 Emotions på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

7 Emotions havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 7 Emotions på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 7 Emotions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 7 Emotions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 7 Emotions, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 7 Emotions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar