Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 7 kommende Netflix-titler til Halloween-(u)hyggen

7 kommende Netflix-titler til Halloween-(u)hyggen

30/09/2020 | Flixfilm

7 Netflix titler til Halloween uhyggenDer er skræk, rædsel og Halloween-fornøjelser på vej til Netflix Danmark.

Hvad enten du er en hårdnakket gyserfanatiker eller foretrækker mindre gys og mere guf, så er der en film eller serie til dig. Men vær forsigtig, selv hvis du er en skrig-søgende savage – disse titler er spooky og scary.

I god tid inden den officielle Halloween dag – 31. oktober – have vi sammensat en liste over 7 kommende Netflix-titler, man kan kaste sig over til (og før) Halloween – også i forbindelse med, at der i den kommende måned lanceres mange andre nye, fede film og serier, der passer perfekt til temaet.

Se de 7 kommende Halloween-titler herunder;

Oktoberfest Beer Blood

Oktoberfest: Beer & Blood

1900: En rig tilflytter med en fordægtig fortid ankommer til München fast besluttet på at crashe den lokale Oktoberfest med sit eget bryggeri. Men da hans datter forelsker sig i arvingen til et rivaliserende bryggeri, frigøres en voldsom række af begivenheder, der vil true begge familiers fremtid.

Oktoberfest: Beer & Blood har premiere på Netflix den 1. oktober

Artiklen fortsætter under annoncen

Hubie Halloween

Hubie Dubois (Adam Sandler) bruger fuld af taknemmelighed hver eneste Halloween på at sørge for, at beboerne i hans hjemby, Salem, fejrer aftenen i sikkerhed og spiller efter reglerne. Men i år får en undsluppet forbryder og en mystisk ny nabo Hubie til at være særligt på vagt.

Da folk begynder at forsvinde, er det op til Hubie at overbevise politiet (Kevin James, Kenan Thompson) og byens beboere om, at monstrene er ægte. Kun han kan stoppe dem. Hubio Halloween er en hylende morsom familiefilm om en usandsynlig helt med et stjerne-cast, der inkluderer Julie Bowen, Ray Liotta, Noah Schnapp, Steve Buscemi og Maya Rudolph – produceret af Happy Madison.

Hubie Halloween komer den 7. oktober

The Haunting of Bly Manor

Fra skaberen af The Haunting of Hill House Mike Flanagan og producer Trevor Macy kommer nu The Haunting of Bly Manor – det næste, længe ventede kapitel i The Haunting-antologiserien, der udspiller sig i 1980’ernes England.

Efter en au pairs tragiske død ansætter Henry Wingrave (Henry Thomas) en ung, amerikansk barnepige (Victoria Pedretti) til at tage sig af sin forældreløse niece og nevø (Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth), der bor på Bly Manor sammen med ejendommens kok, Owen (Rahul Kohli), opsynsmand, Jamie (Amelia Eve) og husholderske, Mrs. Grose (T’Nia Miller).

Men alt er ikke, som det ser ud på herregården, og århundreders mørke hemmeligheder om kærlighed og tab venter på at blive afsløret i denne uhyggelige, gotiske kærlighedshistorie. På Bly Manor betyder død ikke nødvendigvis, at man er borte.

Stream The Haunting of Bly Manor fra den 9. oktober

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

Da førsteårseleven Kelly Ferguson (Tamara Smart) modvilligt går med til at babysitte Jacob Zellman (Ian Ho) til Halloween, er det sidste hun forventer at blive rekrutteret ind i et internationalt, hemmeligt samfund af babysittere, der beskytter børn mod monstre med specielle kræfter.

For at beskytte Jacob mod farer samarbejder Kelly i dette actionfyldte eventyr med no-nonsense vicepræsident Liz Lerue (Oona Laurence), teknologisk geni Berna Vincent (Troy Leigh-Anne Johnson), væsen-ekspert Cassie Zhen (Lynn Masako Cheng) og eliksir-mester Curtis Critter (Ty Consiglio) – for at besejre en bøhmand kendt som “The Grand Guignol” (Tom Felton), en glamourøs heks ved navn “Peggy Drood” (Indya Moore) og deres legion af mystiske monstre.

Baseret på den første del af Joe Ballarinis populære, skræmmende bogserie af samme navn er A Babysitter’s Guide to Monster Hunting instrueret af Rachel Talalay, produceret af Ivan Reitman og Amie Karp, mens Naia Cucukov, Tom Pollock og Ilona Herzberg executive producerer. Alessio Scalzotto, Tamsen McDonough, Ashton Arbab, Crystal Balint og Ricky.

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting har premiere på Netflix den 14. oktober

Unsolved Mysteries: Volume 2

I seks nye episoder præsenterer Unsolved Mysteries flere uforklarlige forsvindinger, tragiske begivenheder og bizarre hændelser. Måske er der en seer, der sidder med nøglen til at løse disse sager. Detektiver, journalister og familiemedlemmer tilbyder spændende teorier i denne gribende serie fra skaberne af den originale dokumentarserie, Cosgrove/Meurer Productions og 21 Laps Entertainment, producenterne af Stranger Things.

Unsolved Mysteries: Volume 2 har premiere på Netflix den 19. oktober

Rebecca

Efter en hvirvelvind af en romance i Monte Carlo med den flotte enkemand Maxim de Winter (Armie Hammer) ankommer en nygift, ung kvinde (Lily James) til Manderley – hendes nye mands imponerende familieejendom på en vindblæst engelsk kyst.

Naiv og uerfaren begynder hun at falde til i alt det, der følger med hendes nye liv, men finder sig selv i åben kamp mod skyggen af ​​Maxims første kone, den elegante og urbane Rebecca, hvis hjemsøgte arv holdes i live af Manderleys uhyggelige husholderske, Mrs. Danvers (Kristin Scott Thomas).

Instrueret af Ben Wheatley (High Rise, Free Fire) og produceret af Working Title Films (Emma, ​​Darkest Hour) er Rebecca en fascinerende og smukt gengivet psykologisk thriller baseret på Daphne du Mauriers elskede gotiske roman fra 1938.

Se Rebecca på Netflix fra den 21. oktober

Kadaver

Kadaver er en norsk psykologisk gyserfilm, der tager os med på en rejse, hvor menneskeheden sættes på prøve.

I det sultne efterspil af en atomkatastrofe er Leonora (Gitte Witt), Jacob (Thomas Gullestad) og deres datter Alice (Tuva Olivia Remman) på kanten af ​​overlevelse. En dag inviterer det lokale hotel alle overlevende til at deltage i et teaterstykke med et måltid inkluderet som en velgørende indsats for at hjælpe dem i nød. Fordi de ikke har noget andet valg, beslutter familien på tre at gå til hotellet, hvor instruktøren, Mathias (Thorbjørn Harr), introducerer hele hotellet som scenen.

Deltagerne får masker for at adskille dem fra skuespillere, men stykket tager en uhyggelig drejning, da medlemmer af publikum begynder at forsvinde. Grænsen mellem virkelighed og teater bliver hurtigt sløret, indtil Alice forsvinder foran Leo og Jacob, og der ikke længere er plads til tvivl: Der er noget meget galt med Mathias’ hotel.

Kadaver har premiere på Netflix Danmark den 22. oktober

Hvilke uhyggelige Halloween plejer du at streame i oktober? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
1 kommentar til 7 kommende Netflix-titler til Halloween-(u)hyggen

  1. Thomas - kl. 09:23, 02-10-2020:

    SHIT…….. en omgang sløj gys til Oktobers halloween……. Endnu en årsag til at man bør afmelde sit abonnement…..
    Det virker efterhånden som om Netflix bare fylder på med ligegyldige titler, for at kunne sige “Jamen vi har da masser af nyt på programmet.”
    Er deres Motto “Kvantitet frem for kvalitet”?

Skriv kommentar