Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 7 Mummies

7 Mummies

15/12/2015 | Flixfilm

7 Mummies på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En broget gruppe straffefanger begiver sig af sted for at finde en gammel mexicansk skat, som har været skjult i en gammel grænseby i flere århundreder.

7 Mummies havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 7 Mummies på YouTube.Se 7 Mummies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 7 Mummies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 7 Mummies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 7 Mummies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 7 Mummies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar