Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 7 Mummies

7 Mummies

15/12/2015 | Flixfilm

Se 7 Mummies på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Action, Fantasy, Horror
Instruktør: Rafael Lanuza
Skuespillere: Blue Demon, María Cardinal, Superzan, Claudio Lanuza
Spilletid: 91 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: En broget gruppe straffefanger begiver sig af sted for at finde en gammel mexicansk skat, som har været skjult i en gammel grænseby i flere århundreder.


Se 7 Mummies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk7 Mummies havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 7 Mummies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 7 Mummies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 7 Mummies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 7 Mummies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar