Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 7 Prisoners

7 Prisoners

11/11/2021 | Flixfilm

7 Prisoners på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Alexandre Moratto
Skuespillere: Christian Malheiros, Rodrigo Santoro, Lucas Oranmian
Spilletid: 93 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, Korean, Spanish, English, French, Haitian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da han bliver fanget af en menneskesmugler, konfronteres en fattig teenager med et moralsk dilemma i sin kamp for overlevelse.

7 Prisoners havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 7 Prisoners på YouTube.Se 7 Prisoners på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 7 Prisoners ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 7 Prisoners stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 7 Prisoners, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 7 Prisoners er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar