Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 7. sæson af ‘The Blacklist’ snart på Netflix

7. sæson af ‘The Blacklist’ snart på Netflix

08/09/2020 | Flixfilm

7. saeson af The Blacklist snart paa NetflixNetflix har netop bekræftet at ‘The Blacklist’ sæson 7 vil blive tilgængelig på streamingtjenesten den 5. oktober 2020.

‘The Blacklist’ sæson 7 er på i alt 19 episoder.

Alle afsnit vil kunne streames med det samme, lyder det fra Netflix.

Krimiserien ‘The Blacklist’ handler om verdens mest efterlyste forbryder, Raymond Reddington, der af ukendte årsager melder sig selv til FBI og tilbyder at sladre om alle dem, han har arbejdet sammen med. I rollen som afhopperen Raymond Reddington ses James Spader, der vælger at samarbejde med FBI om at fange nogle af verdens mest eftersøgte forbrydere. Det er dog ikke uden problemer for hverken Raymond eller FBI.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden medvirker Megan Boone, Diego Klattenhoff, Ryan Eggold og Harry Lennix.

Senest Netflix havde premiere på nye afsnit af ‘The Blacklist’ var i begyndelsen af året, nærmere bestemt den 4. januar, da streamingtjenesten ikke overraskende frigav sjette sæson til deres medlemmer.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2022)

Det slutter dog ikke for ‘The Blacklist’ med syvende sæson for senere på året har den amerikanske tv-kanal NBC premiere på ottende sæson. NBC har dog imellemtiden lanceret deres egen streamingtjeneste Peacock og hvorvidt det betyder, at det fremover er slut med ‘The Blacklist’ på Netflix vides ikke på nuværende tidspunkt, men man kunne forestille sig at NBC og Peacock for eftertiden vil holde rettighederne for dem selv.

Se ‘The Blacklist‘ på Netflix Danmark. Sæson 7 kan ses fra den 5. oktober.Skriv kommentar