Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 7 Seconds

7 Seconds

18/03/2015 | Flixfilm

7 Seconds på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktion: Simon Fellows
Skuespillere: Wesley Snipes, Tamzin Outhwaite, Deobia Oparei, Georgina Rylance
Spilletid: 96 min
Land: UK, Romania, Switzerland, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Den erfarne tyv John Tuliver kommer til at stjæle et uvurderligt Van Gogh-maleri. Nu er det op til hans partner at tage sig af de gangstere, der vil have fingre i det.

7 Seconds havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 7 Seconds på YouTube.Se 7 Seconds på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 7 Seconds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 7 Seconds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 7 Seconds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 7 Seconds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar