Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 7 Seconds

7 Seconds

18/03/2015 | Flixfilm

Se 7 Seconds på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Simon Fellows
Skuespillere: Wesley Snipes, Tamzin Outhwaite, Deobia Oparei, Georgina Rylance
Spilletid: 96 min
Land: UK, Romania, Switzerland, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Den erfarne tyv John Tuliver kommer til at stjæle et uvurderligt Van Gogh-maleri. Nu er det op til hans partner at tage sig af de gangstere, der vil have fingre i det.


Se 7 Seconds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk7 Seconds havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 7 Seconds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 7 Seconds herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 7 Seconds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 7 Seconds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar