Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 72 Cutest Animals

72 Cutest Animals

01/06/2016 | Flixfilm

72 Cutest Animals på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Graham Mitchell, Bob Humphries, Kym Illman
Spilletid: 27 min
Land: Australia
Sprog: English, German, Italian, French, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Denne serie undersøger nuttethed, og hvordan nuttethed hjælper dyrearter med at overleve og trives i en række forskellige miljøer.

72 Cutest Animals havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 72 Cutest Animals på YouTube.Se 72 Cutest Animals på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 72 Cutest Animals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 72 Cutest Animals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 72 Cutest Animals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 72 Cutest Animals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar