Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 72 Cutest Animals

72 Cutest Animals

01/06/2016 | Flixfilm

Se 72 Cutest Animals på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Graham Mitchell
Spilletid: 27 min
Land: Australia
Sprog: English, German, Italian, French, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Denne serie undersøger nuttethed, og hvordan nuttethed hjælper dyrearter med at overleve og trives i en række forskellige miljøer.


Se 72 Cutest Animals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk72 Cutest Animals havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 72 Cutest Animals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 72 Cutest Animals herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 72 Cutest Animals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 72 Cutest Animals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar