Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 72 Dangerous Animals: Asia

72 Dangerous Animals: Asia

10/08/2018 | Flixfilm

Se 72 Dangerous Animals: Asia på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Fra gifttænder til kløer og giftige stik − de anvender alle dødbringende våben. Men hvilket dyr er det drabeligste af dem alle?


Se 72 Dangerous Animals: Asia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk72 Dangerous Animals: Asia (72 farlige dyr – Asien) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 72 Dangerous Animals: Asia (72 farlige dyr – Asien) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 72 Dangerous Animals: Asia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 72 Dangerous Animals: Asia (72 farlige dyr – Asien) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 72 Dangerous Animals: Asia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar