Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 72 Dangerous Animals: Asia

72 Dangerous Animals: Asia

10/08/2018 | Ingen kommentarer

Se 72 Dangerous Animals: Asia på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Fra gifttænder til kløer og giftige stik − de anvender alle dødbringende våben. Men hvilket dyr er det drabeligste af dem alle?


Se 72 Dangerous Animals: Asia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


72 Dangerous Animals: Asia (72 farlige dyr – Asien) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 72 Dangerous Animals: Asia (72 farlige dyr – Asien) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 72 Dangerous Animals: Asia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 72 Dangerous Animals: Asia (72 farlige dyr – Asien) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 72 Dangerous Animals: Asia stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar