Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 72 Dangerous Animals: Asia

72 Dangerous Animals: Asia

10/08/2018 | Ingen kommentarer

Se 72 Dangerous Animals: Asia på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Fra gifttænder til kløer og giftige stik − de anvender alle dødbringende våben. Men hvilket dyr er det drabeligste af dem alle?


Se 72 Dangerous Animals: Asia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


72 Dangerous Animals: Asia (72 farlige dyr – Asien) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 72 Dangerous Animals: Asia (72 farlige dyr – Asien) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 72 Dangerous Animals: Asia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 72 Dangerous Animals: Asia (72 farlige dyr – Asien) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 72 Dangerous Animals: Asia stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore