Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 72 Dangerous Animals: Australia

72 Dangerous Animals: Australia

01/01/2016 | Flixfilm

Se 72 Dangerous Animals: Australia på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mitch Ryan, Richard Fitzpatrick, Jamie Seymour, Rick Shine
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Kom tæt på Australiens farligste dyr i denne serie, som byder på interviews med dyreeksperter og overlevende efter angreb.

72 Dangerous Animals: Australia havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 72 Dangerous Animals: Australia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 72 Dangerous Animals: Australia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 72 Dangerous Animals: Australia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 72 Dangerous Animals: Australia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 72 Dangerous Animals: Australia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar