Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 72 Dangerous Animals: Australia

72 Dangerous Animals: Australia

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se 72 Dangerous Animals: Australia på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mitch Ryan, Richard Fitzpatrick, Jamie Seymour, Rick Shine
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Kom tæt på Australiens farligste dyr i denne serie, som byder på interviews med dyreeksperter og overlevende efter angreb.


Se 72 Dangerous Animals: Australia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


72 Dangerous Animals: Australia havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 72 Dangerous Animals: Australia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 72 Dangerous Animals: Australia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 72 Dangerous Animals: Australia er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 72 Dangerous Animals: Australia stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar