Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 72 Dangerous Animals: Latin America

72 Dangerous Animals: Latin America

23/12/2017 | Flixfilm

Se 72 Dangerous Animals: Latin America på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bob Brisbane, Rui Seabra Ferreira Jr., Vidal Haddad Jr., Justin Schmidt
Spilletid: N/A
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Mægtige kattedyr, hårdføre spindlere og giftige grubeorme er kun begyndelsen i denne serie om Latinamerikas mest dødbringende skabninger.

72 Dangerous Animals: Latin America (72 farlige dyr – Latinamerika) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 72 Dangerous Animals: Latin America på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 72 Dangerous Animals: Latin America (72 farlige dyr – Latinamerika) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 72 Dangerous Animals: Latin America (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 72 Dangerous Animals: Latin America, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 72 Dangerous Animals: Latin America (72 farlige dyr – Latinamerika) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar