Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 72 Dangerous Places to Live

72 Dangerous Places to Live

01/02/2017 | Flixfilm

Se 72 Dangerous Places to Live på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mitch Ryan, Alessandro Bianchi, George Kourounis
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Kom helt tæt på laviner, fyrige vulkaner og andre naturkatastrofer, og lær, hvorfor nogle vælger at bo i deres destruktive omgivelser.

72 Dangerous Places to Live (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 72 Dangerous Places to Live på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 72 Dangerous Places to Live (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 72 Dangerous Places to Live (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 72 Dangerous Places to Live, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 72 Dangerous Places to Live er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar