Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 72 Dangerous Places to Live

72 Dangerous Places to Live

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Se 72 Dangerous Places to Live på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mitch Ryan, Alessandro Bianchi, George Kourounis
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Kom helt tæt på laviner, fyrige vulkaner og andre naturkatastrofer, og lær, hvorfor nogle vælger at bo i deres destruktive omgivelser.


Se 72 Dangerous Places to Live på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


72 Dangerous Places to Live (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 72 Dangerous Places to Live (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 72 Dangerous Places to Live herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 72 Dangerous Places to Live er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 72 Dangerous Places to Live (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar