Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 77 Heartbreaks

77 Heartbreaks

27/09/2019 | Flixfilm

Se 77 Heartbreaks på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Herman Yau
Skuespillere: Charlene Choi, Pak-ho Chau, Anthony Chau-Sang Wong, Gillian Chung
Spilletid: 97 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En umoden mand prøver at vinde sin eks tilbage, da han finder hendes dagbog, hvori hun har noteret 77 måder, han skuffede hende på i deres forhold.


Se 77 Heartbreaks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk77 Heartbreaks havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 77 Heartbreaks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 77 Heartbreaks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 77 Heartbreaks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 77 Heartbreaks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar