Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

7Seeds

26/03/2020 | Flixfilm

Se 7Seeds på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Action, Adventure, Drama, Horror, Mystery, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scott Gibbs, Alejandro Saab, Jad Saxton, Amber Lee Connors
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Den generte Natsu vågner op som en del af en gruppe udvalgte, der skal sikre menneskehedens overlevelse. Sammen må de overleve på en forandret Jord.Se 7Seeds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


7Seeds (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 7Seeds (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 7Seeds:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 7Seeds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 7Seeds (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar