Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

8 Mile

22/05/2020 | Flixfilm

Se 8 Mile på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Music
Instruktør: Curtis Hanson
Skuespillere: Eminem, Kim Basinger, Mekhi Phifer, Brittany Murphy
Spilletid: 110 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den spirende hiphopkunstner Jimmy ser sin hjemstavn, Detroits 8 Mile-distrikt, som en psykologisk hindring i vejen for det, han ønsker at opnå, og den, han vil være.


Se 8 Mile på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


8 Mile havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 8 Mile ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 8 Mile:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 8 Mile er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 8 Mile stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar