Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

8 Mile

16/05/2021 | Flixfilm

8 Mile på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Drama, Music
Instruktion: Curtis Hanson
Skuespillere: Eminem, Brittany Murphy, Kim Basinger
Spilletid: 110 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den spirende hiphopkunstner Jimmy ser sin hjemstavn, Detroits 8 Mile-distrikt, som en psykologisk hindring i vejen for det, han ønsker at opnå, og den, han vil være.

8 Mile havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 8 Mile på YouTube.Se 8 Mile på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 8 Mile ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 8 Mile stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 8 Mile, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 8 Mile er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar