Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 8 Rue de l’Humanité

8 Rue de l’Humanité

20/10/2021 | Flixfilm

8 Rue de l’Humanité på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter Paris bliver lukket ned under pandemien, må de skæve beboere i et lejlighedskompleks tilpasse sig et nyt liv – og hinanden.

8 Rue de l’Humanité havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 8 Rue de l’Humanité på YouTube.Se 8 Rue de l’Humanité på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 8 Rue de l’Humanité ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 8 Rue de l’Humanité stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 8 Rue de l’Humanité, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 8 Rue de l’Humanité er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar