Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 80 millioner har set ‘Bird Box’

80 millioner har set ‘Bird Box’

18/01/2019 | Flixfilm

bird box susanne bier film populærDen danske instruktør Susanne Biers Netflix-film ‘Bird Box’ fortsætter med at vinde popularitet verden over.

Over 80 millioner hustande (og sandsynlig mange flere mennesker) har nu set den apokalyptiske thriller med bl.a. Oscar-vinderen Sandra Bullock, Sarah Paulson og John Malkovich.

Det oplyser Netflix i en meddelelse til investorerne.

Filmen fik premiere på Netflix Danmark den 21. december og har således på under fire uger opnået det rekordsættende seertal.

‘Bird Box’ blev i løbet af de første syv dage set af 45.037.125 Netflix-kontoer, hvilket gjorde filmen til den mest sete Netflix-film nogensinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Bird Box’ har en en mystisk kraft decimeret verdens befolkning og Malorie (Sandra Bullock) flygter derfor med sine to børn ned ad en farlig flod til det sidste sted, hun kan føle sig sikker. For at overleve må de gennemføre den farefulde rejse med bind for øjnene.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 6 – 2024)

Trods middelmådige anmeldelser, heriblandt fra Flixfilm, har ‘Bird Box’ fået så stor succes, at filmen har inspireret fans til selv at gå rundt med bind for øjnene.

Under hashtagget #BirdBoxChallenge har mange delt videoer og billeder er dem selv i så hæsblæsende situationer, at streamingtjenesten tidligere på måneden var nødsaget til at gå ud og advare om den farlige trend. Blandt andet har folk lagt videoer ud mens de har kørt bil med bind for øjnene.

Se ‘Bird Box‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar