Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 80 Netflix-film får premiere i 2018

80 Netflix-film får premiere i 2018

18/10/2017 | Flixfilm

Forleden fremlagde Netflix regnskab for de seneste tre måneder og selvom den amerikanske streamingtjeneste fortsat har stor medvind og fik 4,4 millioner nye medlemmer, så var det en anden annoncering som løb med al opmærksomhed.

Netflix kunne nemlig afsløre, at de næste år vil bruge svimlende 8 milliarder dollars – 50 milliarder danske kroner – på film og serier i 2018. Det er 1 mia. dollars mere end forventet.

De mange penge på nyt indhold skal blandt bruges på 80 eksklusive spillefilm.

“De vil være af forskellig karakter: fra Sundance-million-hits til noget som er meget større, som den kommende film ‘Bright’ med Will Smith i hovedrollen,” lød det fra Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix, under regnskabsoffentliggørelsen forleden.

‘Bright’ er en futuristisk action-film, der er instrueret af David Ayer (Training Day) og har et prismærke på mere end 90 millioner dollars. Filmen får premiere på Netflix Danmark den 22. december.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Artiklen fortsætter under annoncen

Ted Sarandos henledte også opmærksomheden på Martin Scorsese kommende gangster-film ‘The Irishman’, som Netflix også har købt de eksklusive rettigheder til. Den har et budget på mere end 100 millioner dollars, som blandt andet dækker lønudbetalingen til Robert De Niro, der har hovedrollen.

Alene i løbet af de seneste tre måneder har Netflix haft premiere på 8 originale film, herunder komedien ‘Naked’ med Marlon Wayans, dramaet ‘To The Bone’ med Lily Collins og ungdomsgyseren ‘Death Note’.

Med de 4,4 millioner nye medlemmer har Netflix nu 104 mio. betalende medlemmer over hele verden.
Skriv kommentar