Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 800 Meters

800 Meters

25/03/2022 | Flixfilm

800 Meters på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sílvia Aranda, Ada Colau, Robert Manrique
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish, Arabic, Catalan
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I 2017 blev Spanien udsat for to terrorangreb, der blev begået af unge mennesker, som var velintegreret i det spanske samfund. Denne serie undersøger, hvad der gik galt.

800 Meters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 800 Meters på YouTube.Se 800 Meters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 800 Meters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 800 Meters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 800 Meters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 800 Meters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar