Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 800 Meters

800 Meters

25/03/2022 | Flixfilm

800 Meters på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Austen Moret, Sílvia Aranda, Ada Colau
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish, Arabic, Catalan
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I 2017 blev Spanien udsat for to terrorangreb, der blev begået af unge mennesker, som var velintegreret i det spanske samfund. Denne serie undersøger, hvad der gik galt.

800 Meters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 800 Meters på YouTube.Se 800 Meters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 800 Meters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 800 Meters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 800 Meters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 800 Meters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar