Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » 85 South: Ghetto Legends

85 South: Ghetto Legends

21/06/2023 | Flixfilm

85 South: Ghetto Legends på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy
Instruktion: Stan Lathan
Skuespillere: Chico Bean, D.C. Young Fly, Karlous Miller
Spilletid: 54 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Handling: DC Young Fly, Karlous Miller og Chico Bean tager deres populære podcast op på scenen i en enestående comedy-begivenhed, hvor intet og ingen er i sikkerhed.Se 85 South: Ghetto Legends på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

85 South: Ghetto Legends (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 85 South: Ghetto Legends på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 85 South: Ghetto Legends (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 85 South: Ghetto Legends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 85 South: Ghetto Legends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 85 South: Ghetto Legends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar