Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 88 Minutes

88 Minutes

01/12/2013 | Flixfilm

Se 88 Minutes på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Jon Avnet
Skuespillere: Al Pacino, Alicia Witt, Leelee Sobieski, Amy Brenneman
Spilletid: 108 min
Land: USA, Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Al Pacino er Jack Gramm, retspsykiater hos FBI. Han har været med til at få seriemorderen Jon Forster dømt til døde, men nu hænger hans eget liv i en tynd tråd.


Se 88 Minutes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk88 Minutes havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 88 Minutes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 88 Minutes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 88 Minutes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 88 Minutes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar